KGS parti….

Hosszú méla csend után visszetértem a KGS-re. Sajnos a KGS olyan, hogy ha sokáig nem játszol, akkor emelkedik a rang. 😀 Voltam így már 3 kyu is. Így néha rendbe kell tenni. No meg a kíváncsiság, hogy annyi Tygem, Wbaduk parti után mit mutat ha megint a KGS stílussal kerülök szembe. ( Wbaduk és Tygem szervereken nyomják mint bolond a csengőt, feladás nagyon ritka, és rendszerint mindig találnak valami apró hibát amit ki is használnak. ) Érkezett egy 4k-s ellenfél. Azaz akkor még 4k, sajnos miattam esett vissza. 🙁 Remélhetőleg nem ok nélkül. Tehát akkor a parti:

Teamspeak szerver

tsFIGYELEM! MÁR MŰKÖDIK!

Tegnap felmerült egy ötlet és lehetőség. Többen tanulnak online, KGS vagy egyéb platformokon keresztül. Sokat könnyítene, ha lehetne rendesen kommunikálni, akár csoportosan is. Illetve online előadások tartása szintén könnyebb lenne ha lenne erre igény. Így hát létrehozok egy Team Speak szervert eme célra. 30 főnek lesz hely, aztán meglátjuk kihasználjuk e vagy sem.

A tervek… Szabad felhasználású lesz a szerver, azaz bárki térítésmentesen használhatja. Oktatók maximális előnyt élveznek majd, számukra lesz külön dedikált oktató szoba is.

Lehetőségek:

– oktatás ( KGS mellett egyszerre akár több ember, de két ember számára is kézzelfogható segítség )
– online előadások
– online versenyek
– gó klubbok “élő” szobái
– egyszerű társalgó szoba

Kivételes esetben, ha valaki nekem jelzi, akkor helyet biztosítok adott időre saját, privát szobára más online játékok, stb mellé, jelszóval védve, hogy bári ne csatlakozhasson.

Kliens letöltése: https://www.teamspeak.com/downloads

A szerver elerhetősége: ruby.voic.in:8230

Aki oktatna, dobjon egy emailt, hogy megcsináljam a csatornáját.